Hitsaustarviketukku

myynti@hitsaustarviketukku.fi
puh. +358 9 3487 3678
PW-Tools Oy
Y-tunnus: 2496699-3

Usein kysytyt kysymykset

Lue usein kysytyt kysymykset, ennenkuin lähetät meille viestiä, kiitos.

Pientoimitukset 10€, perustoimitukset 13€, yli 35 Kg:n kollilähetyksenä 30€, eurolava yli 100 Kg:n lähetyksille 80€. Hintalaskuri laskee rahtihinnan aina tilauksen kalleimman toimitusyksikön mukaan.

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut).

Varastotuotteiden toimitusaika normaalisti 1-3 työpäivää (Ma-Pe). Saatuamme tilauksen vahvistamme välittömästi poikkeavan toimitusajan. Tehdastilauksen toimitusajan pyrimme vahvistamaan mahdollisimman pian saatuamme vahvistuksen valmistajalta. Normaali toimitusaika tehdastilauksille on 5-12 työpäivää, välimyyntivarauksin.

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- / palautustuotteet tulee aina lähettää käyttämättöminä ja tuotteiden tulee olla omissa myyntikuntoisissa myyntipaketeissaan, mahdolliset tuotelaput tulee olla paikallaan tuotteissa. Vaihto/palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Erikseen tilatuille räätälöidyille tuotteille ei ole palautusoikeutta. Ennen palautusta aina palautusilmoitus osoitteeseen myynti@hitsaustarviketukku.fi

Katso tarkemmat ohjeet toimitusehdoista.

Voit. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- / palautustuotteet tulee aina lähettää käyttämättöminä. Palautettaessa tuotetta tee meille palautusilmoitus, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä palautuksen sopimiseksi. Palautunutta lähetystä ei katsota palautetuksi ilman palautusilmoitusta ja palautuksesta sopimista.

Katso tarkemmat ohjeet toimitusehdoista.

Lähetä viestiä