TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tuotteitamme Postin kautta Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan sekä Viroon.  Erikseen sovittaessa voimme toimittaa tuotteet myös mihin tahansa kohteeseen maailmalla. Tuotteet voi myös noutaa arkisin klo 08:00-16:00 varastoltamme Vantaalta osoitteesta Bölenraitti 12
01720 Vantaa.

Toimitamme kaikki tuotteet kotimaahan kiinteällä kuljetushinnalla, jotka ilmoitetaan nettikaupassa tilauksen yhteydessä. Periaatteena pientoimitukset 10€, perustoimitukset 13€, yli 35 Kg:n kollilähetyksenä 30€, eurolava yli 100 Kg:n lähetyksille 80€. Hintalaskuri laskee rahtihinnan aina tilauksen kalleimman toimitusyksikön mukaan.

Hitsautarviketukku varaa oikeuden lähettää tuotteet myös muilla kuljetustavoilla, josta kuitenkin ilmoitamme asiakkaalle erikseen.

 

TOIMITUSAIKA

Varastotuotteiden toimitusaika normaalisti 1-3 työpäivää (Ma-Pe). Saatuamme tilauksen vahvistamme välittömästi poikkeavan toimitusajan. Tehdastilauksen toimitusajan pyrimme vahvistamaan mahdollisimman pian saatuamme vahvistuksen valmistajalta. Normaali toimitusaika tehdastilauksille on 5-12 työpäivää, välimyyntivarauksin.

 

KÄYTÖSSÄ OLEVAT KULJETUSPALVELUT

Postipaketti

Kotiosoitteeseen tilatut paketit toimitetaan lähimpään postin jakelupisteeseen, josta vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus. Pakettia säilytetään toimipisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle, veloitamme tällöin uudelleenlähetyksestä rahdin. Yritysten postipaketit toimitetaan Express-pakettina klo 14 mennessä, mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, paketti toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja vastaanottajan osoitteeseen jätetään saapumisilmoitus paketista. Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 arkipäivää, jos sitä ei noudeta määräaikana, se palautuu lähettäjälle. Paketin kulkua voi seurata Postin lähetysseurannassa lähetysnumerolla.

Posti rahtikuljetus

Rahtikuljetuksella toimitetaan kaikki yli 35Kg:n paketit sekä tilavuudeltaan lavamitoitettavat tuotteet. Rahdit toimitetaan suoraan asiakkaan ilmoittamaan kohteeseen ilman ennakkoilmoitusta arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Rahtikirjaan lisätään aina vastaanottajan puhelinnumero asiakkaan mahdollista tavoittamista varten. Toimituksissa yksityishenkilöille Posti ottaa aina yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi.

Nouto varastosta

Valittaessa nouto varastosta ilmoitamme tilauksen noutoajankohdan, jolloin tuotteet voi noutaa varastoltamme arkisin klo 8-16 välisenä aikana, ilmoitus tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Varmistathan henkilöllisyytesi noutaessasi lähetyksen.

 

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

 

HINNAT JA OIKEUS MUUTOKSIIN

Verkkokaupassa hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, verottomat hinnat ovat myös näkyvissä tuotteille. Kuljetuskustannus on eritelty kassalla. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään, myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

 

TAKUU- JA PALAUTUSEHDOT

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- / palautustuotteet tulee aina lähettää käyttämättöminä ja tuotteiden tulee olla omissa myyntikuntoisissa myyntipaketeissaan, mahdolliset tuotelaput tulee olla paikallaan tuotteissa. Vaihto/palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Erikseen tilatuille räätälöidyille tuotteille ei ole palautusoikeutta. Ennen palautusta aina palautusilmoitus osoitteeseen myynti@hitsaustarviketukku.fi

 

PALAUTUKSET

Palautettaessa tuotetta tee meille palautusilmoitus, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä palautuksen sopimiseksi. Palautunutta lähetystä ei katsota palautetuksi ilman palautusilmoitusta ja palautuksesta sopimista.

Asiakaspalautuksien lähetysosoite:
Hitsaustarviketukku
Asiakaspalautus
Ainontie 12 01630 Vantaa

 

PALAUTUKSIEN TAI VAIHTOJEN KÄSITTELY JA HYVITYS

Pyrimme käsittelemään kaikki palautukset ja vaihdot 7 päivän kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut lähetyksen. Tarkistettuamme palautetun lähetyksen, palautamme maksamanne summan kohtuullisessa ajassa ilmoittamallenne pankkitilille. Pankkitilinumero täytyy ilmoittaa palautusilmoituksessa tai paketin mukana olevassa ostokuitissa. Käsiteltyämme palautuksen hyvitämme koko kauppasumman toimituskuluineen.

Vaihdetuissa tuotteissa pätevät samat edellä mainitut ehdot. Mikäli vaihdetun tuotteet arvo on alkuperäistä ostosta arvokkaampi, voidaan jäljelle jäävän osuuden maksutavasta sopia niin että se on kaikille osapuolille helpointa ja vaihdon käsittelyn kannalta nopeinta.

 

LÄHETYKSIEN NOUTAMATTA/ VASTAANOTTAMATTA JÄTTÄMINEN

Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 15€. Veloitamme: pientoimitukset 12€, perustoimitukset 15€, yli 35 Kg:n kollilähetyksenä 35€, eurolava yli 100 Kg:n lähetyksille 90€. Tämä summa vähennetään automaattisesti hyvitettävästä kauppasummasta.

 

TUOTTEIDEN TAKUU

Kaikilla myymillämme tuotteilla on täysi takuu koskien materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuupäätös vaatii aina valmistajan hyväksynnän. Tuote on saatava aina arvioitavaksi ennen takuupäätöstä. Normaalisti myytäville koneille ja laitteille valmistaja myöntää yhden (1) vuoden takuun, esim. Escotool, Mackma, Axxair, Rigid ja Rotenberger. Sähkökoneissa, kuten Milwaukee, Metabo ja Makita voidaan takuuaikaa pidentää rekisteröimällä tuote tuotemerkin omilla kotisivuilla.